BEZOEKDAGEN

De Hertboomwindmolen van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek zal op afspraak toegankelijk zijn voor het publiek en in principe elke zondag gedurende het hele jaar telkens van 11 uur tot 17 uur.

Tijdens het hoogseizoen, van 1 mei tot en met 30 september zal de Hertboomwindmolen ook toegankelijk zijn voor het publiek op alle officiële feestdagen van 11 uur tot 17 uur.

Geïnteresseerde bezoekers kunnen zich aanmelden via deze website www.windmolen.be.

Inlichtingen zijn te verkrijgen via e-mail mail to
of via telefoon +32(0)54 518 707

 


BEZOEK : hertboommolenmuseum

Een ploeg vrijwilligers zet zich sinds 11 juli 2012 met groeiend succes in om het Hertboommolenmuseum iedere 3de zondag van de maand open te houden voor het publiek. 

Het museum bezit onder andere een "voel-en-tast"- maquette voor blinden en slechtzienden aan de hand van dewelke de werking van een windmolen kan uitgelegd worden.

Groepen kunnen nog steeds afspreken wanneer tijdig contact wordt opgenomen.

Geïnteresseerde bezoekers kunnen zich aanmelden via mail info -at- windmolen.be ( -at- vervangen door @ )

Inlichtingen zijn te verkrijgen via e-mail mail to
of via telefoon +32(0)54 518 707

 

VRIJWILLIGERS GEZOCHT !

De Hertboomwindmolen van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek is sinds DECEMBER 2002 voor het publiek open, elke zondag het hele jaar door. Tijdens de zomer, van 1 mei tot en met 30 september ook op alle officiële feestdagen.

Voor het openhouden van de windmolen worden vrijwilligers gezocht, welke wensen mee te werken aan de sociaal-culturele ontsluiting van dit monument. Zij verzorgen een kwalitatief verantwoorde ontvangst van de bezoekers, geven voorlichting omtrent dit cultuurbezit en dragen bij tot de sensibilisering omtrent de instandhouding van ons historisch erfgoed.

Vrijwilligers met een opleiding van molenaar of aspirant-molenaar hebben voorrang.

VRIJWILLIGERS gelieve uw gegevens naam, voornaam, adres, telefoon en e-mail op te geven via e-mail mail to , zodat door ons contact met u kan opgenomen worden.